Objavljen rad u časopisu „Foods”

Prof. dr. sc. Boris Duralija sa Zavoda za voćarstvo, u suradnji s kolegama iz više institucija, objavio je rad u časopisu Foods (IF: 5.561; Q1 Food Science & Technology).

Anica Bebek Markovinović, Predrag Putnik, Višnja Stulić, Luka Batur, Boris Duralija, Branimir Pavlić, Tomislava Vukušić Pavičić, Zoran Herceg, Danijela Bursać Kovačević. The Application and Optimization of HIPEF Technology in the Processing of Juice from Strawberries Harvested at Two Stages of Ripeness.

Foods 2022, Volume 11, Issue 14, 1997. https://doi.org/10.3390/foods11141997 

Rad je dostupan na mrežnim stranicama časopisa: https://www.mdpi.com/2304-8158/11/14/1997 

Prijava djelatnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.