Studentica Andrea Šimara s rukometnom reprezentacijom osvojila srebrnu medalju na Mediteranskim igrama

Studentica 2. godine diplomskog studija Poljoprivredna tehnika - Melioracije, Andrea Šimara nastupala je za reprezentaciju Hrvatske u rukometu na Mediteranskim igrama koje su se održale u mjestu Oran u Alžiru od 25. lipnja do 6. srpnja 2022. godine.

Reprezentacija Hrvatske osvojila je srebrnu medalju na Mediteranskim igrama, a naša studentica Andrea Šimara dala je svoj igrački doprinos. Ponosni smo na našu studenticu jer je sjajan primjer dual karijere koja kao vrhunska sportašica uredno izvršava svoje obveze prema fakultetu i promovira Agronomski fakultet svojim radom.

Čestitamo Andrei na osvojenom drugom mjestu na Mediteranskim igrama kao i cijeloj našoj rukometnoj reprezentaciji.

Prijava djelatnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.