ICA četvrta međunarodna ljetna škola na temu kružne bioekonomije i održivog razvoja

Međunarodna ljetna škola na temu kružne bioekonomije i održivog razvoja, pod pokroviteljstvom ICA-e (Association for European Life Science Universities), održat će se uživo od 5. do 9. rujna 2022. godine na Perrotis College, American Farm School, Thessaloniki u Grčkoj.

Više informacija o ljetnoj školi kao i postupak prijave:  4th_summer school-early_registration

Ljetna škola namijenjena je studentima i mladim znanstvenicima tako da ovim putem pozivamo sve zainteresirane da se prijave.

Za prijavu i u slučaju pitanja možete se obratiti na e-mail adrese cvorgias@biol.uoa.gr i erouli.anastasia10@gmail.com uz naznaku u naslovu: ISSCBSD2022.

Prijava djelatnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.