Prijelaz na Agronomski fakultet s drugih srodnih sveučilišnih studija

Molbe za prijelaz na prijediplomske studije s drugih srodnih sveučilišnih studija na Agronomski fakultet zaprimaju se od 22. kolovoza do 9. rujna 2022. poštom ili putem pisarnice Fakulteta.

Broj prelaznika ograničen je kapacitetom Fakulteta.

Studenti plaćaju maksimalnu participaciju u godini prijelaza u iznosu od 8.400,00 kuna (plativo u četiri jednaka obroka). Za preostale akademske godine participacija se određuje važećim propisima i aktima.

U molbi napisati na koji se studij traži prijelaz.

Molbi se prilaže:

  • domovnica (neovjerena preslika uz obvezu davanja originala na uvid prilikom upisa)
  • rodni list (neovjerena preslika uz obvezu davanja originala na uvid prilikom upisa)
  • ovjereni nastavni plan i program studija koji pohađa
  • ovjereni prijepis ocjena s informacijom o trajanju studija u semestrima, razdoblju provedenom na matičnom učilištu te ukupno ostvarenim ECTS bodovima tijekom studija
  • potvrdu o prebivalištu ili presliku važeće osobne iskaznice
  • za pristupnike sa sveučilišta izvan Republike Hrvatske treba priložiti rješenje Ureda za akademsko priznavanje inozemnih visokoškolskih kvalifikacija
Pristupnici se trebaju obratiti mailom na referada ( at ) agr.hr u Studentsku referadu Agronomskog fakulteta do 16. rujna 2022. radi potvrđivanja upisa. Odluku o prijelazu donosi Odbor za nastavu i izbor nastavnika.

Pristupnici kojima je odobren prijelaz trebaju se upisati 22. rujna 2022.

Pristupnik kod upisa prilaže ispisnicu s učilišta na kojem je do tada studirao.

Ispisnicu s učilišta na kojem je do tada studirao treba zatražiti tek nakon primitka pozitivnog rješenja zamolbe o prijelazu.

Studenti koji su izgubili pravo studija na matičnom fakultetu ne mogu prijeći pod ovim uvjetima na Agronomski fakultet već je potrebno pristupiti upisu putem Državne mature.

Prijava djelatnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.