Objavljen rad u časopisu „Plants”

Djelatnici Zavoda za herbologiju Agronomskog fakulteta u Zagrebu u suradnji s djelatnicom sa Zavoda za poljoprivredu i prehranu Instituta za poljoprivredu i turizam u Poreču, objavili su znanstveni rad u časopisu Plants (Q1, 5 god. IF: 4.857).

Šćepanović, M.; Košćak, L.; Pismarović, L.; Šoštarčić, V. (2022). Stimulation of Germination of Freshly Collected and Cold-Stored Seeds of Ambrosia artemisiifolia L. Plants, 11(14): 1888.

Istraživanje je podržano od strane Ministarstva poljoprivrede RH u sklopu projekta „Monitoring rezistentnosti štetnih organizama na sredstva za zaštitu bilja u Republici Hrvatskoj (2018. – 2020.)“ voditeljice Tanje Gotlin-Čuljak sa Zavoda za poljoprivrednu zoologiju Agronomskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu.

Rad je u slobodnom pristupu dostupan na mrežnim stranicama časopisa: https://doi.org/10.3390/plants11141888 

Prijava djelatnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.