Natječaj za dodjelu stipendija poslijediplomskog doktorskog studija Poljoprivredne znanosti Sveučilišta u Zagrebu Agronomskog fakulteta

Sukladno odluci Vijeća poslijediplomskog doktorskog studija Poljoprivredne znanosti od 27. lipnja 2022. utemeljenoj na „Odluci o dopuni odluke o raspodjeli prihoda od školarina poslijediplomskog doktorskog studija Poljoprivredne znanosti“ prihvaćenoj 7. lipnja 2022. godine, s ciljem poticanja nastavka izobrazbe vrsnih studenata te poticanja međunarodne razmjene studenata, a kroz odricanje od dijela prihoda od školarina, Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet raspisuje natječaj za dodjelu:

  • jedne stipendije u vidu oslobađanja od troška školarine poslijediplomskog doktorskog studija Poljoprivredne znanosti osobi koja je uspješno završila sveučilišni diplomski studij. Prijave na natječaj podnose se na Obrascu PDS PZ 07 s traženim prilozima te se šalju elektronski na e-mail: pds@agr.hr i poštom na Agronomski fakultet, za Natječaj za dodjelu stipendija poslijediplomskog doktorskog studija Poljoprivredne znanosti;
  • dvije stipendije u vidu oslobađanja od troška školarine treće godine poslijediplomskog doktorskog studija Poljoprivredne znanosti vrsnom studentu doktorskog studija. Prijave na natječaj podnose se na Obrascu PDS PZ 08 s traženim prilozima te se šalju elektronski na e-mail: pds@agr.hr i poštom na Agronomski fakultet, za Natječaj za dodjelu stipendija poslijediplomskog doktorskog studija Poljoprivredne znanosti.

Obrasci PDS PZ 07 i PDS PZ 08 dostupni su na mrežnoj stranici  Sveučilišta u Zagrebu Agronomskog fakulteta.

Povjerenstvo Vijeća poslijediplomskog doktorskog studija Poljoprivredne znanosti vrednovat će pristigle zamolbe temeljem postavljenih kriterija te će donijeti konačnu Odluke o dodjeli stipendija.

Rok za prijavu: 16. rujna 2022.

Prijava djelatnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.