Internacionalni simpozij Animal Science Days - ASD 2022

Zavod za opće stočarstvo, Sveučilišta u Zagrebu Agronomskog fakulteta organizira ove godine 30-ti jubilarni internacionalni simpozij Animal Science Days - ASD 2022;

Zadar :: 19.9.-23.9.2022.

ASD simpozij kao godišnje mjesto susreta za razmjenu iskustava i dostignuća znanstvenika, istraživača i sudionika u stočarstvu, datira od 1993. godine s ciljem unapređenja stočarske proizvodnje u partnerskim zemljama Austriji, Hrvatskoj, Češkoj, Mađarskoj, Italiji, Slovačkoj i Sloveniji. Ovim kongresom stvorena je platforma za kolege srednje i istočne Europe te zainteresirane akademike i profesionalce iz cijelog svijeta u području animalnih znanosti za razmjenu ideja i omogućavanje učinkovite suradnje.

Glavna tema ovogodišnjeg jubilarnog ASD-a je "Izazovi animalnih znanosti u vrijeme klimatskih promjena". U ovom 30. izdanju ASD-a također želimo staviti naglasak na promicanje novih generacija mladih istraživača, znanstvenika i stručnjaka za daljnji zajednički rad i suradnju kroz radionice organizirane tijekom simpozija te kroz inovativne ideje za buduće zajedničko prijavljivanje infrastrukturnih i znanstvenih EU projekata. Ove godine organiziramo zajedno s kolegama iz Roslin Institute, The Edinburgh University te s COST projektom: G-bike i zanimljiv tečaj.

Za više informacija posjetite web stranicu kongresa: https://asd2022.agr.hr 

Prijava djelatnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.