Četvrti krug Natječaja Erasmus+ KA107 za mobilnost osoblja,
1. studenog 2022. - 31. svibnja 2023. godine – Partnerske zemlje

Sveučilište u Zagrebu raspisuje četvrti krug Natječaja za mobilnost nastavnog i nenastavnog osoblja u okviru Erasmus+ programa Ključna aktivnost 1 (KA107) - Projekti mobilnosti između država sudionica u programu i partnerskih država za razdoblje mobilnosti od

1. studenog 2022. do 31. svibnja 2023. godine.

U okviru ovog Natječaja za mobilnost osoblja Sveučilišta u Zagrebu je moguća prema visokoškolskim ustanovama u tzv. partnerskim zemljama s kojima je Sveučilište sklopilo bilateralni međuinstitucijski sporazum o suradnji.

U okviru ovog natječaja, nastavno osoblje Sveučilišta u Zagrebu Agronomskog fakulteta može se prijaviti u svrhu poučavanja na sljedeće institucije:

  • Univerzitet Crne Gore
  • Bogor Agricultural University (IPB)

Popis visokoškolskih ustanova u partnerskim državama s kojima su potpisani Erasmus+ međuinstitucijski sporazumi o razmjeni studenata i nastavnog osoblja za razdoblje 2022.-2023., sa točnim iznosima potpore za putne troškove i financijske potpore moguće je pronaći na poveznici .

Na Natječaj se može prijaviti nastavno osoblje Sveučilišta u Zagrebu i njegovih sastavnica u svrhu poučavanja (5 dana do 2 mjeseca) - Teaching Assignment (STA).

Natječaj je otvoren do 30. rujna 2022. godine, a prijave se šalju samo elektroničkom poštom na zpitner ( at ) unizg.hr.

Cjelokupan tekst Natječaja, s više informacija i prijavnom dokumentacijom, dostupan je na mrežnim stranicama Sveučilišta u Zagrebu 

Dodatne informacije:

Ured za međunarodne odnose (UMO)
 umo ( at ) agr.hr   +385 1 239 4061

Prijava djelatnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.