Rezultati Natječaja za najbolji e-kolegij za akademsku godinu 2021./2022.

Na temelju Pravilnika o dodjeli nagrade za najbolji e-kolegij Ocjenjivački sud Povjerenstva za e-učenje donio je odluku da se za akademsku godinu 2021./2022. dodijeli dodatna - posebna nagrada za najbolji e-kolegij, i to za kolegij:

„Osnove herbologije“ (nositeljica izv. prof. dr. sc. Maja Šćepanović i suradnica dr. sc. Valentina Šoštarčić)

Obrazloženje:
Ocjenjivački sud Povjerenstva za e-učenje zaprimio je jednu valjano pristiglu prijavu te je nakon pregleda i ocjenjivanja iste odlučio predložiti Povjerenstvu za nagrade da se za ovu akademsku godinu nagradi navedeni e-kolegij, odnosno da se dodijeli nagrada iz kategorije dodatna – posebna nagrada za izvrsne nastavne materijale i instrukcijski dizajn, te unapređenje učinkovitosti učenja i podučavanja.

Predsjednica Povjerenstva za e-učenje
Doc. dr. sc. Lucija Blašković

Prijava djelatnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.