Objavljen rad u časopisu „Foods”

Djelatnici Zavoda za ribarstvo, pčelarstvo, lovstvo i specijalnu zoologiju doc. dr. sc. Saša Prđun, izv. prof. dr. sc. Lidija Svečnjak i prof. dr. sc. Dragan Bubalo sa suradnicima iz Instituta za medicinska istraživanja i Prehrambeno-tehnološkog fakulteta iz Osijeka objavili su rad u časopisu „Foods” (Q1, IF 5.561).

Prđun, S., Flanjak, I., Svečnjak, L., Primorac, Lj., Lazarus, M., Orct, T., Bubalo, D., Bilić Rajs, B. (2022). Characterization of Rare Himalayan Balsam (Impatiens glandulifera Royle) Honey from Croatia

Rad je dostupan na: https://doi.org/10.3390/foods11193025 

Prijava djelatnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.