Šesto izdanje Agro Start Up konferencije

Agronomski fakultet domaćin je šestog izdanja Agro Start Up konferencije koja će se održati 18. i 19. listopada 2022. godine u Velikoj vijećnici.

Konferencija se održava pod pokroviteljstvom Ministarstva poljoprivrede, a organizatori konferencije su agencija Apriori World i Agronomski fakultet. Studenti i svi zainteresirani imat će priliku čuti predavanja kroz 5 tematskih cjelina:

  • Razvojna vizija poljoprivrede
  • Studenti i poljoprivreda
  • Prilike i rizici za mlade poljoprivrednike i Startup-ove
  • Inspiriramo poljoprivredu
  • Najbolji hrvatski mladi poljoprivrednici i primjeri iz prakse mladih poljoprivrednika

Cilj ove konferencije je budućim mladim poljoprivrednicima, danas studentima dati smjernice gdje, kako i kada zatražiti financijsku potporu, ali isto tako kroz primjere iz prakse mladih poljoprivrednika i onih koji su započeli svoje poslovno poljoprivredno putovanje od početka dati im smjernice.

Očekuje se da će konferenciju otvoriti ministrica poljoprivrede mr. sc. Marija Vučković koja će odgovarati na pitanja studenata, a koji dolaze iz Požege, Slavonskog Broda, Osijeka, Križevaca, Zadra te Zagreba.

Više o konferenciji i prijave https://agrostartup.inspiriramo-poljoprivredu.com/#program 

Prijava djelatnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.