Studenti studija Hortikultura-Vinogradarstvo i vinarstvo na stručnoj praksi u Kaliforniji

I ove su godine na praksu u Kaliforniju, u  sklopu zaklade Croatian Scholarship Fund (http://croatianscholarship.org ) otišli studenti diplomskog studija Hortikultura – vinogradarstvo i vinarstvo. Upravo su nam se javili Antonela Gelenđir, Tina Lovin Mrak, Erik Matić, Stribor Pocem Mihaljević i Petra Pranjić, dobitnici internship natječaja za 2022. godinu, koji stručnu praksu odrađuju u vinarijama čuvene vinske regije Napa Valey. Inače, u sklopu Zaklade, koju je osnovao Miljenko Grgich naš poznati vinar iz Kalifornije, dodjeljuju se stipendije studentima diplomskog studija HO-VV (1. semestar) u iznosu od 2.000 USD/godišnje (natječaj za novu generaciju je upravo u tijeku, prijave su do 15. 11. 2022. na https://form.jotformeu.com/52174172655355 ), te troškovi 4-mjesečne stručne prakse (put, smještaj, osiguranje), za studente 4. semestra Ms HO-VV.

Od osnivanja (2014.) do danas, stipendiju je dobilo ukupno 23 naša studenta, a na praksu je otišlo do sada ukupno 27 studenata. Smatramo ovo velikim doprinosom našem vinogradarstvu i vinarstvu, što mnogi naši alumni već dokazuju radom u praksi.

 

Fotogalerija

Studenti studija Hortikultura-Vinogradarstvo i vinarstvo na stručnoj praksi u Kaliforniji Studenti studija Hortikultura-Vinogradarstvo i vinarstvo na stručnoj praksi u Kaliforniji Studenti studija Hortikultura-Vinogradarstvo i vinarstvo na stručnoj praksi u Kaliforniji Studenti studija Hortikultura-Vinogradarstvo i vinarstvo na stručnoj praksi u Kaliforniji Studenti studija Hortikultura-Vinogradarstvo i vinarstvo na stručnoj praksi u Kaliforniji

Prijava djelatnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.