Otvorene su prijave za dvotjednu startup edukaciju u Ljubljani u sklopu Erasmus+ projekta Cogsteps

U sklopu Erasmus+ projekta Cogsteps organizira se dvotjedni program startup edukacije pod nazivom „From MVP to first customers”.

Program će se održati u Ljubljani od 23. siječnja do 5. veljače 2023. godine s ciljem dobivanja povratnih informacija s tržišta i pronalaska prvih kupaca.

Pozivamo istraživače i profesore koji rade na projektu s potencijalom za komercijalizaciju da provedu jedan ili dva tjedna u zimskom ugođaju Ljubljane s iskusnim startup mentorima, uz pokrivene životne troškove (smještaj i prehrana).

Za vrijeme dvotjedne startup edukacije proći ćete kroz teme bitne za uspješno lansiranje MVP-ja (eng. Minimum Viable Product), pronalazak prvih kupaca i prikupljanje što više informacija za uspješno pozicioniranje krajnjeg proizvoda na tržištu. Tijekom programa ćete sudjelovati na predavanjima i radionicama uz vrhunsko mentorstvo iskusnih stručnjaka iz slovenskog startup ekosustava i posjetiti neke uspješne tvrtke koje su nekada bile u fazi u kojoj ste vi sada. Uz to, program uključuje i različite društvene aktivnosti za povezivanje s ostalim sudionicima i uživanje u zimskom ugođaju Ljubljane.

Ako ste istraživački tim koji ima ideju, prototip ili samo želju za novim znanjem prijavite se do 15. prosinca 2022. godine. Prijave su otvorene za sve zaposlenike Sveučilišta u Zagrebu. Sve prijavljene obavijestit ćemo o rezultatima selekcijskog postupka odmah nakon obrade prijave. Prijave obrađujemo po primitku.

U slučaju dodatnih pitanja možete kontaktirati programskog voditelja projekta Cogsteps Matiju Srbića na e-mail adresu: matija.srbic ( at ) fer.hr

Prijava djelatnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.