Radionica o promociji cjeloživotnog obrazovanja

U svrhu promicanja i izrade programa obrazovanja za odrasle, Agronomski fakultet je početkom ak. godine 2022./23. inicirao suradnju s Agencijom za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih (ASOO). Jedna od aktivnosti je radionica o promociji cjeloživotnog obrazovanja "Analiza najčešćih pogrešaka u izradi programa za stjecanje djelomičnih i mikrokvalifikacija" koja će se održati

u srijedu 25. siječnja 2023. godine od 9.00 do 12.00 sati u Velikoj vijećnici Agronomskog fakulteta u 6. paviljonu.

Stručni dio radionice će voditi:

  • Irena Ištvanić, voditeljica Odsjeka za zelene i kreativne industrije,
  • Heidi Cipriš Madunić, viša stručna savjetnica za poljoprivredu, prehranu i veterinu
  • Dragica Kovčalija, voditeljica Odsjeka za društvene i osobne usluge Agencije za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih.

Prijava djelatnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.