Agronomski fakultet (FAZ), partner u projektu „Transnational Quality Education for Organic Food Safety (SAFE-ORGfood)“

Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet (FAZ) je partner u projektu „Transnational Quality Education for Organic Food Safety (SAFE-ORGfood)“ kojeg u sklopu  programa Erasmus+, Strateško partnerstvo, koordinira Warsaw University of Life Sciences (WULS), Poljska. Osim koordinatora i Sveučilišta u Zagrebu Agronomskog fakulteta, u projekt su involvirani i Eesti Maaulikool - Estonian University of Life Sciences (Estonija), Fachhochschule Munster - University of Applied Sciences (Njemačka) te Universita Degli Studi Della Tuscia (Italija).

Projekt je započeo 1. prosinca 2020., a završava 28. veljače 2023. U okviru projekta napravljena je dubinska analiza znanja o sigurnosti hrane među ekološkim proizvođačima i prerađivačima hrane nakon čega su izrađeni nastavni materijali u obliku priručnika s teorijskom pozadinom o sigurnosti hrane u ekološkoj proizvodnji kao i priručnik s praktičnim rješenjima o sigurnosti ekološki proizvedene i procesuirane hrane te materijal za e-učenje i video materijali. Svi navedeni materijali vrijedan su alata za podučavanje i spremni su za korištenje u svakodnevnim nastavnim aktivnostima na sveučilištima koja sudjeluju u projektu te su dostupni na mrežnim stranicama projekta: http://safe-orgfood.eu/ 

Partnerske institucije:

WULS-coordinator:
Assist. Prof. Joanna Trafialek, Ph.D. (Project Coordinator); joanna_trafialek@sggw.edu.pl

UNIZG-FAZ coordinator:
Prof. Mirna Mrkonjić Fuka, Ph.D.; mfuka@agr.hr

Prijava djelatnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.