Cjeloživotno obrazovanje -"Grožđe i vino – od vinograda do stola" 2023.

U TIJEKU: prijave i upisi na program cjeloživotnog obrazovanja

"Grožđe i vino – od vinograda do stola“ naziv je programa cjeloživotnog obrazovanja kojeg pokreće Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet.
Program je namijenjen onima koji se već bave proizvodnjom grožđa i vina, ali i svima zaljubljenicima koji samo uživaju u kušanju i razgovorima o vinu pa žele o njemu saznati više.

Ukratko o  provedbi programa: program je  ukupnog trajanja 200 nastavnih sati (88 sati teorijske i 112 sati praktične nastave) nudi polaznicima uravnotežen odnos teorijskih i praktičnih znanja.
Svaki mjesec, tijekom 10 mjeseci, održavat će se  jedan tjedni blok nastave (predavanja/praktična nastava). Termini će biti unaprijed utvrđeni te će se nastava u pravilu održavati u popodnevnim/večernjim satima (teorijski dio) i subotom (praktični dio).  
Tematske cjeline  pojedinih blokova nastave planirane su u najprikladnijem razdoblju godine, u skladu s tehnološkim zahvatima koji se tada provode u vinogradu i podrumu;
Teorijski dio će se održavati u predavaonicama Fakulteta, a praktični na pokušalištu „Jazbina“ i na terenu (kod proizvođača grožđa i vina).
Više o programu na Cjeloživotno obrazovanje -"Grožđe i vino – od vinograda do stola" 

Početak programa obrazovanja: 24. ožujka 2023.
Završetak programa: siječanj/veljača 2024.

Uvjeti upisa:

  • završena minimalno srednja škola
  • navršenih minimalno 18 godina
Cijena programa je 1.000,00 Eura (oslobođeno PDV-a, moguće obročno plaćanje).

Za više informacija molimo javite se na sljedeće kontakte:

Prof. dr. sc. Edi Maletić email: emaletic@agr.hr; 01/4627 971
Sonja Stanić email:  vitis@agr.hr; 01/4627 985

 

Prijava djelatnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.