Održan orijentacijski sastanak (Welcome day) za nove studente Erasmus+ programa u ljetnom semestru

Prvog dana ljetnog semestra, 27. veljače 2023. Ured za međunarodne odnose (UMO) Agronomskog fakulteta u Velikoj vijećnici održao je orijentacijski sastanak za inozemne studente koji su upisali ljetni semestar u 2022/23 akademskoj godini.

Ukupno 15 novih studenata s partnerskih sveučilišta uvodnim govorom pozdravila je i s ponosom ugostila prodekanica za međunarodnu i međuinstitucijsku suradnju izv. prof. dr. sc. Kristina Kljak.

Studenti dolaze s ukupno 7 partnerskih institucija iz Španjolske, Francuske, Sjeverne Makedonije, Ukrajine i Indonezije.

Cilj sastanka je bio studentima pružiti neophodne upute i informacije koje su nužne za njihov semestralni boravak na Sveučilištu u Zagrebu Agronomskom Fakultetu. Djelatnica Ureda za međunarodne odnose Maja Veber Zgombić, mag. ing. agr. studentima je ukratko predstavila Sveučilište u Zagrebu te ih je pobliže upoznala s mogućnostima studiranja na Agronomskom fakultetu.  Općenite upute, vezane uz upis studenata na Fakultet, regulaciju boravka u Zagrebu i dodatne korisne informacije sa studentima je podijelio Kristijan Bilić, dipl. ing., također djelatnik UMO-a.

Fotogalerija

Održan orijentacijski sastanak (Welcome day) za nove studente Erasmus+ programa u ljetnom semestru Održan orijentacijski sastanak (Welcome day) za nove studente Erasmus+ programa u ljetnom semestru Održan orijentacijski sastanak (Welcome day) za nove studente Erasmus+ programa u ljetnom semestru Održan orijentacijski sastanak (Welcome day) za nove studente Erasmus+ programa u ljetnom semestru Održan orijentacijski sastanak (Welcome day) za nove studente Erasmus+ programa u ljetnom semestru Održan orijentacijski sastanak (Welcome day) za nove studente Erasmus+ programa u ljetnom semestru Održan orijentacijski sastanak (Welcome day) za nove studente Erasmus+ programa u ljetnom semestru

Prijava djelatnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.