Znanstveni skup „Mjesto i uloga pčele u okolišu – Od Vinodolskog zakona do današnjih dana”

Novi Vinodolski će krajem ožujka 2023. godine, ponovno postati središte pčelarske znanosti Republike Hrvatske.

31.3.-1.4.2023. godine :: Novi Vinodolski, Gradska vijećnica

 Program

Program znanstvenog skupa “Mjesto i uloga pčele u okolišu – Od Vinodolskog zakona do današnjih dana” koji se održava pod pokroviteljstvom je Hrvatske akademije znanosti i umjetnosti.

Program skupa okuplja eminentne znanstvenike/predavače sa četiri najveća hrvatska Sveučilišta (Zagreb, Rijeka, Split, Osijek) u ostvarenju jedinstvenog cilja – podizanja razine svijesti o važnosti pčele u ekosustavu, ali i promocije meda i drugih vrijednih pčelinjih proizvoda za koje hrvatski i europski potrošači pokazuju sve veći interes.

Sudjelovanje je slobodno za sve zainteresirane.

Prijava djelatnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.