Na sveučilišnom natjecanju u e-sportu ekipa Agronomskog fakulteta osvojila je treće mjesto

Na sveučilišnom natjecanju u e-sportu u iznimno jakoj konkurenciji ekipa Agronomskog fakulteta osvojila je treće mjesto u igri Counter-Strike: Global Offensive.

U meču za brončano odličje bili su uspješniji od studenata Fakulteta strojarstva i brodogradnje. Agronomski fakultet predstavljali su Mislav Radunić, Mario Burazer, Mile Rogulja, Antonio Ritoša, Marko Grbešić i Antonio Anđelić.

Čestitamo našim studentima!

Fotogalerija

Na sveučilišnom natjecanju u e-sportu ekipa Agronomskog fakulteta osvojila je treće mjesto Na sveučilišnom natjecanju u e-sportu ekipa Agronomskog fakulteta osvojila je treće mjesto Na sveučilišnom natjecanju u e-sportu ekipa Agronomskog fakulteta osvojila je treće mjesto Na sveučilišnom natjecanju u e-sportu ekipa Agronomskog fakulteta osvojila je treće mjesto Na sveučilišnom natjecanju u e-sportu ekipa Agronomskog fakulteta osvojila je treće mjesto Na sveučilišnom natjecanju u e-sportu ekipa Agronomskog fakulteta osvojila je treće mjesto

Prijava djelatnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.