Savjetovanje/javna rasprava o Nacrtu Statuta Sveučilišta u Zagrebu Agronomskog fakulteta

Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet otvara savjetovanje/javnu raspravu o Nacrtu Statuta Sveučilišta u Zagrebu Agronomskog fakulteta. Statut Sveučilišta u Zagrebu proizlazi iz Zakona o visokom obrazovanju i znanstvenoj djelatnosti („Narodne novine“, broj 119/22) i Statuta Sveučilišta u Zagrebu koji će stupiti na snagu 31. ožujka 2023. godine.

Pozivamo Vas da se pridružite javnoj raspravi koja je otvorena od 24. ožujka do zaključno 23. travnja 2023. godine.

Komentari i prijedlozi predaju se putem aplikacije/mrežne stranice https://esavjetovanja.agr.hr/  gdje se nalaze i upute za korištenje aplikacije.

Primjedbe koje neće biti dostavljene putem mrežne stranice https://esavjetovanja.agr.hr/  neće se razmatrati.

Nakon završetka procesa savjetovanja pristigli komentari i prijedlozi bit će objavljeni na mrežnoj stranici https://esavjetovanja.agr.hr/hr/  u pdf. formatu iznad komentara te kao informacija na mrežnim stranicama Fakulteta.

Prijava djelatnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.