QS World University Rankings by Subject 2023 ‒ Sveučilište u Zagrebu u znanstvenoj disciplini "Poljoprivreda i šumarstvo" među prvih 100 u svijetu

Međunarodno rangiranje QS World University Rankings objavilo je rang-listu sveučilišta po znanstvenim disciplinama i znanstvenim područjima za 2023. godinu (QS World University Rankings by Subject 2023). Sveučilište u Zagrebu je ove godine rangirano u ukupno 13 znanstvenih disciplina i četiri znanstvena područja. Najbolji rang ostvaren je u znanstvenoj disciplini Poljoprivreda i šumarstvo u kojoj je Sveučilište u Zagrebu rangirano na 99. mjestu.


Fotografija preuzeta sa stranice Sveučilišta u Zagrebu

Prijava djelatnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.