U TIJEKU: prijave i upisi na program cjeloživotnog obrazovanja „Procjena šteta od divljači na poljoprivrednim kulturama”

Program usavršavanja omogućit će polaznicima stjecanje temeljnih teorijskih i praktičnih znanja iz procjena šteta od divljači na poljoprivrednim kulturama. U uvodnom djelu polaznici će biti upoznati sa zakonskom regulativom i trenutnom sudskom praksom, kao i s gospodarskim obilježjima poljoprivrednih površina, kao i s biologijom i ekologijom divljači te karakteristikama šteta za pojedinu vrstu divljači. U tehnološkom dijelu programa, polaznici će se upoznati s oraničnom, voćarskom i vinogradarskom proizvodnjom i procjenom šteta od divljači u tim proizvodnjama. Ujedno će se obraditi osnove ekonomskih pokazatelja poljoprivredne proizvodnje, kako bi polaznici mogli ocijeniti poslovni uspjeh, izračunati cijenu koštanja, a znanja iz menadžmenta polaznicima će omogućiti prepoznavanje rizika šteta od divljači u poljoprivrednoj proizvodnji. Polaznici će steći znanja za kreiranje poslovnih planova i izračun šteta od divljači u poljoprivrednoj proizvodnji.

Početak programa obrazovanja: 15. svibnja 2023. godine

Više o programu na:  https://www.agr.unizg.hr/upload/nastava/czo_program_steta_od_divljaci_na_poljoprivrednim_kulturama.pdf

Kontakt:

prof. dr. sc. Nikica Šprem
nsprem@agr.hr

Prijava djelatnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.