Natječaj za dodjelu nagrade za najbolji e-kolegij za akademsku godinu 2022./2023.

Na temelju članka 3. Pravilnika o dodjeli nagrade za najbolji e-kolegij Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet raspisuje Natječaj za dodjelu nagrade za najbolji e-kolegij za akademsku godinu 2022./2023. na Agronomskom fakultetu.

Prijava kolegija za nagradu obavlja se slanjem prijave (u elektroničkom obliku) na adresu Dekanata Agronomskog fakulteta do 19. svibnja 2023. godine.

Sve informacije kao i Prijava koja se dostavlja Povjerenstvu za e-učenje na obrascu, nalaze se u nastavku teksta.

Odluka o dodjeli nagrade za najbolji e-kolegij s popisom nagrađenih autora i naslovima kolegija objavit će se na oglasnoj ploči i mrežnim stranicama Fakulteta najkasnije tri dana prije svečane dodjele nagrade.

Nagrade se dodjeljuju na svečanoj sjednici Fakultetskog vijeća na Dan Fakulteta.

Prijava djelatnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.