Natječaj za dodjelu nagrade nastavnicima za izvrsnost u nastavi i/ili vođenju izvannastavnih aktivnosti - na prijedlog studenata (akademska godina 2022./23.)

Na temelju članka 12. točke 2. izmjene i dopune Pravilnika o dodjeli javnih priznanja i nagrada Sveučilišta u Zagrebu Agronomskog fakulteta (dalje u tekstu: Fakultet) od 15.5.2018., Odbor za nastavu i izbor nastavnika pokreće postupak za dodjelu nagrade nastavnicima za izvrsnost u nastavi i/ili vođenju izvannastavne aktivnosti – dvije nagrade.

Cilj nagrade je istaknuti nastavnike koji se po mišljenju studenata, posebno zalažu za kvalitetu provedbe nastave i/ili izvannastavnih aktivnosti.

Pravo glasovanja imaju svi studenti Fakulteta.

Glasovanje se provodi putem aplikacije OnlyFax od 17. svibnja do 26. svibnja 2023. godine

 Sa svake liste studenti biraju tri nastavnika.

Važno!

Uspostavom suradnje Agronomskog fakulteta s tvrtkom OnlyFax  istoimena studentska aplikacija je dostupna na korištenje od 1. lipnja 2022. godine te se već koristila za provedbu Ankete “Nagrade nastavnicima za izvrsnost u nastavi i/ili izvannastavnim aktivnostima na prijedlog studenata 2021./2022.”.

Aplikaciji pristupate koristeći svoje AAI korisničko ime i lozinku, gdje u sekciji “Više” možete pronaći segment “Ankete”. Anketa je potpuno anonimna i sastoji se od dva pitanja na koje je potrebno odgovoriti. Pristup anketi i izbor odgovora omogućen je sve dok odgovori nisu potvrđeni odabirom “Završi anketu” nakon čega se odgovori zaključavaju i nije ih više moguće uređivati.

OnlyFax prva je studentska aplikacija koja donosi sve bitne informacije na jednom mjestu. Neke od glavnih značajki uključuju integrirani studentski e-mail pretinac, grupne razgovore formirane na bazi upisanih predmeta te prikaz informacija sa studomata poput upisanih i položenih kolegija i prosjeka ocjena.

Detaljnije informacije o aplikaciji pronaći ćete na linku OnlyFax .

Nakon provedenog glasovanja, Radna skupina koju imenuje Odbor za nastavu i izbor nastavnika dostavit će Povjerenstvu za nagrade izvješće i predložiti po jednog nastavnika s najviše osvojenih glasova sa svake liste za dodjelu nagrade.

Prijedlozi Povjerenstva za nagrade dostavljaju se Fakultetskom vijeću koje donosi konačnu odluku o dodjeli nagrade.

Prodekanica za nastavu i studijske programe
Prof. dr. sc. Sandra Voća

Prijava djelatnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.