Novi SJR faktor časopisa „Agriculturae Conspectus Scientificus”

Scimago Journal & Country Rank je upravo objavio ažurirani SJR faktor za 2022. godinu za časopise koje prati.

Časopis Agriculturae Conspectus Scientificus (ACS) je ostvario značajan napredak u svim praćenim pokazateljima. Jedan od najvažnijih pokazatelja, broj citata u dvije godine (identičan Impact Factoru kojeg prati Thomson Reuters) porastao je sa 0.520 u 2020. godini na 0.841 u 2023. godini, što je povećanje od 61.73%. Časopis je zadržao Q3 u području poljoprivrednih i bioloških znanosti.

To je rezultat rada cijelog uredništva na povećanju utjecaja i prepoznatljivosti jednog od najstarijih znanstvenih časopisa iz područja poljoprivrede. Ovaj uspjeh je potvrda kvalitetnog rada uredništva i poticaj za još bolje rezultate u budućnosti.

Detaljne podatke možete pogledati na: https://www.scimagojr.com/journalsearch.php?q=4000151615&tip=sid&clean=0 

Glavni urednik časopisa ACS: Prof. dr. sc. Tomislav Jemrić

Prijava djelatnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.