Erasmus+ projekt :: Electronic Pan-European Learning System for Sustainable Agribusiness MBA Education

Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet kao partner sudjeluje u provedbu projekta „Electronic Pan-European Learning System for Sustainable Agribusiness MBA Education (e-AgriMBA)“ financiranog od strane programa Erasmus+ KA220-HED - Cooperation partnerships in higher education.

Projekt e-AgriMBA je započeo u rujnu 2022. godine i razvit će elektronički paneuropski sustav učenja za održivo MBA obrazovanje u agrobiznisu.

Projekt će osuvremeniti portfelj modula postojećih MBA programa stvaranjem online alata za učenje i podučavanje. Također će proširiti AgriMBA mrežu uspostavljanjem novog MBA programa temeljenog na e- sustavu na Tehničko sveučilište Moldavije (TUM). Projekt je prijavljen u području nalaženja rješenja za posebne potrebe dionika koje odražavaju prioritete Akcijskog plana EU-a za digitalno obrazovanje.

  • e-AgriMBA sustav će poboljšati, inovirati i digitalizirati MBA obrazovanje za agrobiznis i poticati cjeloživotno učenje u Europi i izvan nje.
  • e-AgriMBA potiče uključivanje koristeći i povezujući različitosti partnera čineći digitalne alate dostupnijima za sveučilišta na kojima je njihova primjena otežana.

Više informacija možete pronaći na web stranici projekta https://eagrimba.sggw.pl/ 

Kontakt osoba sa Sveučilišta u Zagrebu Agronomskog fakulteta je izv. prof. dr. sc. Josip Juračak.

Prijava djelatnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.