Radionica za nastavnike strukovnih predmeta u sektoru Poljoprivreda, prehrana i veterina pod nazivom „Zbrinjavanje otpada od hrane“

Centar za cjeloživotno obrazovanje Sveučilišta u Zagrebu Agronomskog fakulteta u suradnji s Agencijom za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih (ASSO) organizira radionicu za nastavnike strukovnih predmeta u sektoru Poljoprivreda, prehrana i veterina pod nazivom „Zbrinjavanje otpada od hrane“.

U  radionici će sudionici biti upoznati s novom hijerarhijom otpada te aktivno uključeni u mogućnosti zbrinjavanja otpada od hrane, a koje kasnije mogu primijeniti u nastavnom procesu. Sudjelovanjem u radionici polaznici će steći dodatna znanja i vještine koja će im omogućiti kreiranje inovativnih ideja kao i potencijalnog razvoja tema za izvannastavne aktivnosti.

Radionica će se održati 5.6.2023. u Velikoj vijećnici Agronomskog fakulteta s početkom u 9:00 sati

uz vodstvo Anamarije Peter, mag. ing. agr., Jone Šurić, mag. ing. agr. i izv. prof. dr. sc. Jane Šic Žlabur.

 Program radionice

Prijava djelatnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.