Naši studenti osvojili su drugo i treće mjesto na Bio-based Innovation Student Challenge 2023 (BISC-E23)

Na Bio-based Innovation Student Challenge 2023 (BISC-E23) natjecanju održanom 26. svibnja na Fakultetu agrobiotehničkih znanosti u Osijeku, naši studenti postigli su značajan uspjeh, doprinoseći istovremeno i promociji našeg fakulteta.

Studentski tim „FlyRecycle” u sastavu: Sandra Skendžić, Dana Čirjak i Pave Ninčević, pod mentorstvom izv. prof. dr. sc. Darije Lemić, osvojio je drugo mjesto.

Studentski tim „The renewable synegists”, koji su činili studenti Agronomskog fakulteta i Fakulteta šumarstva i drvne tehnologije: Gabrijel Barčić, Marija Pavičić, Dominik Orešković i Filip Rustan, pod mentorstvom izv. prof. dr. sc. Vanje Jurišić i izv. prof. dr. sc. Nikole Španića, osvojio je treće mjesto na natjecanju.

Bio-based Innovation Student Challenge 2023 (BISC-E23) je europsko studentsko natjecanje koje ima za cilj poticanje izvrsnosti u bioekonomiji te podizanje svijesti o njenom značaju. Ovo natjecanje je organizirao Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek u suradnji s Bio-based Industries Consortium-om (BIC) i Association of European Life Science Universities (ICA), pružajući tako našim studentima izvanrednu priliku za rast, razvoj i prepoznavanje na europskoj razini.

Ponosni smo što naši studenti pokazuju iznimne vještine i stručnost u području bio-baziranih inovacija, istovremeno promovirajući naš fakultet kao značajnu instituciju u ovom području. Njihovi rezultati su primjer izvrsnosti i snažan poticaj za daljnje istraživanje i razvoj u području kružne bioekonomije, čime se naša institucija ističe kao centar stručnosti i inovacija.

Fotogalerija

BISCE BISCE BISCE BISCE

Prijava djelatnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.