Održana radionica projekta „Easy Gardening“ 

U utorak 06. lipnja 2023. Nevena Opačić, PhD student, izv. prof. dr. sc. Sanja Radman i izv. prof. dr. sc. Jana Šic Žlabur posjetile su Centar za pružanje usluga u zajednici Ozalj gdje su korisnicima Centra organizirale i provele radionicu o ekološkoj poljoprivredi i uzgoju aromatičnog i ljekovitog bilja te povrća.

Misija Centra za pružanje usluga u zajednici Ozalj, čiji osnivač je Ministarstvo demografije, socijalne politike i mladih, je pružanje podrške djeci, mladeži i odraslim osobama s intelektualnim teškoćama za kvalitetno življenje kroz aktivno uključivanje u zajednicu.

Radionica je organizirana u sklopu aktivnosti pilot testiranja Priručnika za organsko vrtlarenje prilagođenog odraslim osobama s intelektualnim teškoćama, a u sklopu Erasmus+ projekta Easy Gardening (2021-1-ES01-KA220-VET-000033135). Na radionici je ukupno bilo 20 korisnika, a neke od aktivnosti mogu se pogledati u galeriji fotografija i Programu radionice.

 

Radionica projekta „Easy Gardening“ Radionica projekta „Easy Gardening“ Radionica projekta „Easy Gardening“ Radionica projekta „Easy Gardening“ Radionica projekta „Easy Gardening“

Prijava djelatnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.