Održana 1. radionica za nastavnike strukovnih predmeta u sektoru Poljoprivreda, prehrana i veterina pod nazivom „Zbrinjavanje otpada od hrane“

U ponedjeljak 05. lipnja 2023. izv. prof. dr. sc. Jana Šic Žlabur, mag. ing. agr. Anamarija Peter i mag. ing. agr. Jona Šurić, održale su radionicu „Zbrinjavanje otpada od hrane“.

Važnost tema kao što su zbrinjavanje i hijerarhija otpada od hrane; otpad od hrane u lancu opskrbe hranom, te razlike između gubitaka i otpada od hrane približene su nastavnicima strukovnih predmeta (u sektoru Poljoprivreda, prehrana i veterina) u sklopu Centra za cjeloživotno obrazovanje Sveučilišta u Zagrebu Agronomskog fakulteta, a u suradnji s Agencijom za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih (ASSO).

Radionica je organizirana s namjerom da se novostečena znanja i vještine ukomponiraju u nastavni proces i eventualne buduće izvannastavne aktivnosti. Cilj radionice i provedenih aktivnosti bio je pomoći nastavnicima strukovnih predmeta osmisliti sadržaje koji će im pomoći osvijestiti mlađe generacije o važnosti teme, te ih potaknuti da i sami postanu aktivni i kreativni u rješavanja izazova kod zbrinjavanja otpada od hrane.

Na radionici je ukupno bilo 19 nastavnika sa područja cijele Hrvatske, dok se neke od provedenih aktivnosti mogu pogledati u galeriji fotografija.

Fotogalerija

„Zbrinjavanje otpada od hrane“ „Zbrinjavanje otpada od hrane“ „Zbrinjavanje otpada od hrane“ „Zbrinjavanje otpada od hrane“ Zbrinjavanje otpada Zbrinjavanje otpada

Prijava djelatnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.