Objavljen Sveučilišni priručnik „Zaštita bilja u ekološkoj proizvodnji” - priručnik za edukatore

Priručnik se bavi vrlo aktualnom temom zaštite bilja u ekološkoj proizvodnji. Ovo se područje intenzivno razvija pa proizvođači često osjećaju nedostatak odgovarajućih edukacijskih programa i stručne literature koji bi im bili potpora u praktičnoj primjeni novih znanstvenih spoznaja.

Stoga je ovo djelo namijenjeno svima koji se bave ekološkom poljoprivredom i žele naučiti više, a posebno je namijenjeno budućim edukatorima, polaznicima programa edukacije za zaštitu bilja u ekološkoj proizvodnji prema programu dostupnu na web-platformi: https://topplantportal.eu/ 

Priručnik osigurava cjelovita znanja potrebna za organizaciju i provedbu edukacije o zaštiti bilja u ekološkoj poljoprivredi, a dodatno pruža i praktične smjernice za zaštitu pet važnih poljoprivrednih kultura (vinove loze, jabuke, krumpira, paprike i luka) u ekološkoj proizvodnji. Priručnik pratii suvremene trendove u poljoprivredi te uz teoretske postavke nudi i praktična rješenja za provedbu edukacije poljoprivrednih proizvođača za zaštitu bilja i za njenu provedbu u ekološkoj proizvodnji.

Za sve dodatne informacije o knjizi obratite se autoricama.

Prijava djelatnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.