31. Međunarodni simpozij Animal Science Days – ASD 2023.

U ime Organizacijskog odbora obavještavamo da su prijave i rezervacije smještaja za 31. međunarodni simpozij “Animal Science Days 2023” otvorene na mrežnim stranicama kongresa.

ASD 2023 održat će se u okruženju povijesne ergele Lipica, Slovenija, od 20. do 22. rujna 2023.

Ovogodišnji program uključuje i predavanje o etologiji i dobrobiti životinja, što će biti i tema tečaja 19. rujna 2023. Molimo Vas da ovu informaciju podijelite među kolegama u svojim institucijama.

Detaljnije informacije, uključujući postupke registracije i važne datume, dostupne su na službenoj web stranici ASD 2023 na adresi https://www.asd2023.net .

Ako imate pitanja ili trebate dodatnu pomoć, slobodno se obratite organizacijskom odboru na info@asd2023.net.

Hvala vam na pomoći i nadamo se da se vidimo na ASD 2023 u Lipici, Slovenija.

U ime organizacijskog odbora,
Prof. Petar DOVČ
Sveučilište u Ljubljani
Biotehnički fakultet

Prijava djelatnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.