Agronomski fakultet u izvanučioničkoj nastavi

Na Državnom stručnom skupu za učitelje razredne nastave, održanom u Vodicama 27. lipnja 2023. godine u organizaciji Agencije za odgoj i obrazovanje, predstavljen je Agronomski fakultet:

studijski programi, izvannastavne aktivnosti, programi cjeloživotnog obrazovanja te radionice za učenike 3. i 4. razreda osnovne škole koje su odobrene od Ministarstva znanosti i obrazovanja, a koje je Agencija prepoznala da mogu biti dodana vrijednost izvanučioničkoj nastavi.

Na skupu je sudjelovalo oko 300 učitelja razredne nastave koji su nakon prezentacija u razgovoru s nastavnicima: izv. prof. dr. sc. Vesnom Židovec, izv. prof. dr. sc. Ivanom Juranom, izv. prof. dr. sc. Majom Čačija, dr. sc. Valentinom Šoštarčić i Nevenom Opačić, mag. ing. agr. iskazali veliki interes, pohvalili inicijativu i najavili suradnju s Agronomskim fakultetom. S obzirom na to da je predstavljanje održano na inicijativu Centra za cjeloživotno obrazovanje Agronomskog fakulteta, u uvodnom dijelu skup je pozdravila prof. dr. sc. Romana Caput-Jogunica.

Svim sudionicima podijeljen je simboličan poklon (glinene kuglice sa sjemenom aromatičnih i povrtnih vrsta) kojeg su u koordinaciji Nevene Opačić izradili studenti Agronomskog fakulteta. Većina sudionika Skupa ispunila je anonimni upitnik o interesima za programe obrazovanja odraslih u području agronomije.

Zahvaljujemo nastavnicima na uspješnoj promociji Agronomskog fakulteta!

Fotogalerija

Agronomski fakultet u izvanučioničkoj nastavi Agronomski fakultet u izvanučioničkoj nastavi Agronomski fakultet u izvanučioničkoj nastavi Agronomski fakultet u izvanučioničkoj nastavi Agronomski fakultet u izvanučioničkoj nastavi Agronomski fakultet u izvanučioničkoj nastavi Agronomski fakultet u izvanučioničkoj nastavi Agronomski fakultet u izvanučioničkoj nastavi Agronomski fakultet u izvanučioničkoj nastavi Agronomski fakultet u izvanučioničkoj nastavi Agronomski fakultet u izvanučioničkoj nastavi Agronomski fakultet u izvanučioničkoj nastavi

Prijava djelatnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.