Natječaj za dodjelu nagrade za najbolji znanstveni rad doktoranda u akademskoj 2022./2023. godini

Na temelju članka 7. stavka 1. točke (c) Odluke o raspodjeli prihoda od školarina  doktorskog studija Poljoprivredne znanosti i novčanih naknada za poslove na doktorskom studiju Poljoprivredne znanosti - poticanje znanstvene aktivnosti studenata doktorskog studija, raspisuje se natječaj za godišnju nagradu za objavu vrsnih znanstvenih radova. Dodjeljuju se tri nagrade u sljedećim iznosima: 1. nagrada u vrijednosti 600 EUR, 2. nagrada u vrijednosti 500 EUR i 3. nagrada u vrijednosti 400 EUR (vrijednost nagrada iskazane su u bruto iznosima).

Na natječaj za dodjelu nagrade za najbolji znanstveni rad doktoranda u akademskoj 2022./2023. godini mogu se javiti polaznici doktorskog studija Poljoprivredne znanosti koji udovoljavaju sljedećim uvjetima:

  • da je u natječajnom razdoblju akademske 2022.-2023. godine (listopad 2022. - rujan 2023. godine) objavio vrstan znanstveni rad u časopisu indeksiranom u a1 bazama podataka (Web of Science),
  • da je na predloženom znanstvenom radu prvi autor,
  • da je u natječajnom razdoblju akademske 2022.-2023. godine bio u statusu studenta doktorskog studija Poljoprivredne znanosti.

Doktorand se na natječaj može prijaviti s jednim znanstvenim radom objavljenim u časopisu indeksiranom u a1 bazama podataka (Web of Science).

Prijava za dodjelu nagrada za najbolji znanstveni rad doktoranda podnosi se putem pisarnice Sveučilišta u Zagrebu Agronomskog fakulteta u zatvorenoj omotnici s napomenom „Natječaj za dodjelu nagrade za najbolji znanstveni rad doktoranda u akademskoj 2022./2023. godini“. Omotnica treba sadržavati tiskanu verziju predloženog znanstvenog rada i popratno pismo doktoranda.

Prijave se prikupljaju do 8. rujna 2023. godine.   

Vijeće doktorskog studija Poljoprivredne znanosti na svojoj redovitoj sjednici razmotrit će pristigle prijave na natječaj te temeljem vrsnoće (indeksiranosti) znanstvenih radova donijeti odluku o rangiranju pristiglih prijava, odnosno o dodjeli nagrada za najbolji znanstveni rad doktoranda u akademskoj 2022./2023. godini. Izrazi koji se koriste u ovom Natječaju, a imaju rodno značenje odnose se jednako na muški i ženski rod.

Prijava djelatnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.