ArhiBau.hr 2023 - Sajam arhitekture i graditeljstva u regiji

Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet je pokrovitelj/partner na sajmu i konferenciji ArhiBau.hr 2023! 

ArhiBau.hr, najveći sajam arhitekture i graditeljstva u regiji, u organizaciji Društva arhitekata Zagreba, održat će se od 26. rujna do 1. listopada 2023. godine na Zagrebačkom velesajmu uz komplementarne sajmove interijera i dizajna. U svom trećem izdanju, ArhiBau.hr nastavlja misiju promicanja kulture građenja i održivog razvoja.
 
Kao mjesto susreta struke i prakse, ArhiBau.hr je jedinstvena platforma za direktan kontakt, umrežavanje, prezentaciju vlastitih proizvoda i usluga te razmjenu zanimljivih i korisnih informacija s arhitektima i projektantima, građevinskim tvrtkama i obrtnicima, trgovcima građevinskim materijalom i opremom, investitorima, uradi-sam entuzijastima te širom publikom koja dijeli interes za suvremenu arhitekturu i graditeljstvo.
 
Inovativne tehnike i proizvodi, zelene tehnologije i obrazovanje kadrova u samom su centru koncepta ovog projekta, uz veliku posvećenost Novom europskom Bauhausu te zelenoj i digitalnoj tranziciji.
 
Sajam donosi mnogobrojne mogućnosti za tvrtke izlagače, predavače i posjetitelje.

Predstavljamo  ArhiBau.hr 2023 - Najveći sajam arhitekture i graditeljstva u regiji.

Mrežna stranica: https://arhibau.d-a-z.hr/ 

Fotogalerija

ArhiBau.hr - Najveći sajam arhitekture i graditeljstva u regiji ArhiBau.hr - Najveći sajam arhitekture i graditeljstva u regiji ArhiBau.hr - Najveći sajam arhitekture i graditeljstva u regiji ArhiBau.hr - Najveći sajam arhitekture i graditeljstva u regiji ArhiBau.hr - Najveći sajam arhitekture i graditeljstva u regiji ArhiBau.hr - Najveći sajam arhitekture i graditeljstva u regiji ArhiBau.hr - Najveći sajam arhitekture i graditeljstva u regiji ArhiBau.hr - Najveći sajam arhitekture i graditeljstva u regiji

Prijava djelatnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.