3. Poljoprivredni sajam „Agrofest”

U sklopu EU projekta Uspostava Regionalnog centra kompetentnosti u poljoprivredi, Srednja škola „Arboretum Opeka“ u Marčanu organizira 3. Poljoprivredni sajam „Agrofest” koji će se održati u krugu škole 13. i 14. listopada 2023. godine, u vremenu od 10 do 18 sati.

Sajam se održava u svrhu promocije strukovnih zanimanja i rada RCK-a te povezivanja poslodavaca i polaznika RCK-a. U sklopu sajma održat će se radionice za potencijalne polaznike obrazovanja odraslih, okrugli stolovi na različite teme, profesionalno usmjeravanje učenika, predstavljanje novih tehnologija u poljoprivrednoj proizvodnji.

Sajam je na temu poljoprivredne mehanizacije i poljoprivrednih proizvoda, pa Vas pozivamo da nam se pridružite kao izlagači. Organizator izlagačima osigurava besplatno sudjelovanje na manifestaciji.

Prijava djelatnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.