Posjet delegacije Ministarstva poljoprivrede iz Maroka

U sklopu projekta „Support of the Implementation of the Programme for Territorial Development in the Kingdom of Morocco- PADT 2020-2023“ Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet dana 13.9.2023., posjetila je delegacija djelatnika Ministarstva poljoprivrede, Uprave za ruralni razvoj i planinska područja iz Maroka. Cilj je PADT projekta poboljšati životne uvjete i pridonijeti razvoju ruralnih i planinskih područja. Projekt se provodi na dvije pilot regije Beni Mellal-Khenifra i Oriental.

Delegaciji je dobrodošlicu na Agronomski fakultet zaželio Dekan prof. dr. sc. Ivica Kisić, dok je Prodekanica za međunarodnu i međuinstitucijsku suradnju izv. prof. dr. sc. Kristina Kljak, predstavila aktivnosti Fakulteta. Djelatnici Odsjeka za agrarnu ekonomiku i informatiku održali su predavanja na teme poljoprivredne politike i klimatskih promjena u Hrvatskoj, nakon čega je uslijedila rasprava, razmjena iskustava i dogovor o daljnjoj suradnji.

Fotogalerija

Posjet delegacije Ministarstva poljoprivrede iz Maroka Posjet delegacije Ministarstva poljoprivrede iz Maroka Posjet delegacije Ministarstva poljoprivrede iz Maroka Posjet delegacije Ministarstva poljoprivrede iz Maroka Posjet delegacije Ministarstva poljoprivrede iz Maroka Posjet delegacije Ministarstva poljoprivrede iz Maroka Posjet delegacije Ministarstva poljoprivrede iz Maroka Posjet delegacije Ministarstva poljoprivrede iz Maroka

Prijava djelatnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.