Radionica „Pristup i korištenje resursa Supek i Vrančić“

U sklopu kampanje "Računajte sa Supekom i Vrančićem" jednodnevna radionica „Pristup i korištenje resursa Supek i Vrančić“

održat će se u utorak 3. listopada 2023., na Sveučilištu u Zagrebu Agronomskom fakultetu u 10 sati, u dvorani V/2 (paviljon V).

Radionica je organizirana u suradnji Sveučilišnog računskog centra i Sveučilišta u Zagrebu Agronomskog fakulteta u okviru projekta National Competence Centers in Framework of EuroHPC Phase 2 (EuroCC2) financiranog iz programa Digitalna Europa.

Radionica je namijenjena svima koji imaju potrebe za naprednim računalnim resursima u:

  •     izradi istraživačkog rada
  •     izradi završnog rada ili disertacije 
  •     provođenju praktične nastave.

Besplatna je za sve polaznike, a namijenjena je i svim sadašnjim i budućim korisnicima usluge Napredno računanje.
Predviđeno trajanje radionice je 4 sata, a broj sudionika je ograničen na 28.

Više detalja te link za prijavu: https://www.srce.unizg.hr/radionica-pristup-i-koristenje-resursa-supek-i-vrancic-na-agronomskom-fakultetu-sveucilista-u/oct 

Prijava djelatnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.