Održan orijentacijski sastanak (Welcome day) za strane studente u zimskom semestru 2023./24.

Prvog dana zimskog semestra, 2. listopada 2023. Ured za međunarodne odnose i projekte (UMO) je u Velikoj vijećnici održao orijentacijski sastanak za inozemne studente koji su upisali zimski semestar u 2023/24 akademskoj godini.

Sastanku je prisustvovalo ukupno 18 novih studenata, od čega je njih ukupno 7 upisano na diplomske studije Fakulteta koji se provode na engleskom jeziku (Inter-EnAgro i Danube AgriFood Master – DAFM), 9 ih dolazi u okviru Erasmus+ SMS programa razmjene, a dvoje je upisano putem indonezijskog programa stipendiranja međunarodnih studentskih mobilnosti. Upisani studenti dolaze iz ukupno 10 zemalja, većinom iz Španjolske, Francuske, Njemačke i Poljske.

Studente je uvodnom riječi ugostila prodekanica za međunarodnu i međuinstitucijsku suradnju izv. prof. dr. sc. Kristina Kljak, nakon čega su kratka predavanja održali ECTS koordinator izv. prof. dr. sc. Marko Petek i koordinator studentskih mobilnosti Ureda za međunarodne odnose i projekte, Kristijan Bilić, dipl. ing. Cilj sastanka je bio studentima pružiti neophodne upute i informacije koje su nužne za njihov boravak na Sveučilištu u Zagrebu Agronomskom Fakultetu. Studenti su ukratko upoznati s načinom života i studiranja u Zagrebu, uvjetima i benefitima studiranja na Agronomskom fakultetu te o načinima regulacije boravka u Hrvatskoj.

Fotogalerija

Održan orijentacijski sastanak (Welcome day) za strane studente u zimskom semestru 2023./24. Održan orijentacijski sastanak (Welcome day) za strane studente u zimskom semestru 2023./24. Održan orijentacijski sastanak (Welcome day) za strane studente u zimskom semestru 2023./24.

Prijava djelatnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.