Prof. dr. sc. Gabrijel Ondrašek na listi 2% najcitiranijih znanstvenika u 2022. godini!

Elsevier je 4.10.2023. objavio ažurirane liste najcitiranijih znanstvenika u 2022. godini - Stanford University World’s Top 2% Scientists, kategorizirane u 22 polja i 174 grane.

Na listi 2% najcitiranijih znanstvenika u 2022. godini nalazi se 210.198 znanstvenika, među kojima 108 iz Hrvatske od kojih je na 88. mjestu prof. dr. sc. Gabrijel Ondrašek sa Odsjeka za agroekologiju, Zavoda za melioracije.

Znanstvenici sa Sveučilišta u Zagrebu među 2 % najutjecajnijih u svijetu 

Vijest je objavio portal srednja.hr na poveznici: https://www.srednja.hr/faks/izasla-je-lista-najcitiranijih-znanstvenika-na-svijetu-na-njoj-i-brojni-profesori-s-hrvatskih-fakulteta/ 

Ažurirane liste najcitiranijih znanstvenika u 2022. nalaze se na poveznici: https://elsevier.digitalcommonsdata.com/datasets/btchxktzyw 

Prijava djelatnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.