Predstavljanje udžbenika „Očuvanje biljnih genetskih izvora”

U okviru Znanstvenog centra izvrsnosti za bioraznolikost i molekularno oplemenjivanje bilja (ZCI CroP-BioDiv) objavljen je udžbenik „Očuvanje biljnih genetskih izvora” autora Zlatka Šatovića, Martine Grdiša, Nine Jeran i Filipa Varge.

Predstavljanje udžbenika održat će se u srijedu, 8. studenog, u okviru 16-tog Međunarodnog kongresa Oplemenjivanje bilja, sjemenarstvo i rasadničarstvo u Zadru.

Udžbenik možete preuzeti sa mrežnih stranica Sveučilišta u Zagrebu Agronomskog fakulteta na poveznici: https://www.agr.unizg.hr/publication/32/O%C4%8Duvanje+biljnih+genetskih+izvora 

Prijava djelatnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.