Sudjelovanje doktoranada na konferenciji u Brnu

Temeljem suradnje između Sveučilišta u Zagrebu Agronomskog fakulteta te Sveučilišta Mendel u Brnu Agronomskog fakulteta, šestero naših studenata poslijediplomskog doktorskog studija bilo je na studijskom putovanju u Češkoj 8. i 9.11.2023. pod vodstvom prof. dr. sc. Ivice Kosa.

Studenti su 9.11.2023. imali priliku vidjeti opremljenost i kapacitete za znanstvena istraživanja i nastavu odsjeka vezanih za preradu mesa i mlijeka te ribarstva.

Dana 8.11.2023. studenti su predstavili svoja istraživanja na 30. MendelNet međunarodnoj studentskoj konferenciji u Brnu.  Njihove prezentacije o temama i rezultatima istraživanja privukle su pozornost zbog izvrsnih prezentacijskih vještina, aktualnosti i originalnosti istraživanja te vještina komunikacije na engleskom jeziku.

Kao rezultat toga, u konkurenciji 79 radova osvojili su nagrade za svoja izlaganja po sekcijama:

Crop Production
Laura Pismarović - druga nagrada
Sandra Skendžić - treća nagrada

Animal Production
Dora Zurak - prva nagrada

Animal Biology
Mario Shihabi - treća nagrada

Techniques and Technology
Ivan Brandić - prva nagrada

Fotogalerija

Sudjelovanje doktoranada na konferenciji u Brnu Sudjelovanje doktoranada na konferenciji u Brnu Sudjelovanje doktoranada na konferenciji u Brnu Sudjelovanje doktoranada na konferenciji u Brnu Sudjelovanje doktoranada na konferenciji u Brnu Sudjelovanje doktoranada na konferenciji u Brnu Sudjelovanje doktoranada na konferenciji u Brnu Sudjelovanje doktoranada na konferenciji u Brnu Sudjelovanje doktoranada na konferenciji u Brnu Sudjelovanje doktoranada na konferenciji u Brnu Sudjelovanje doktoranada na konferenciji u Brnu

Prijava djelatnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.