Održana 28. Smotra Sveučilišta u Zagrebu

Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet i ove godine se predstavio na Smotri Sveučilišta u Zagrebu koja je održana na Zagrebačkom velesajmu od 9. do 11. studenoga 2023. Smotra Sveučilišta u Zagrebu najstarija je i najveća manifestacija toga tipa u Republici Hrvatskoj koju Sveučilište u Zagrebu organizira već 28. put s ciljem da se učenici završnih razreda srednjih škola, studenti i svi zainteresirani informiraju o studijskim programima, upisnim uvjetima i studentskom životu, kao i o brojnim drugim pojedinostima koje su mladim ljudima važne prilikom odluke o upisu na fakultet. Na ovogodišnjoj Smotri predstavile su se sastavnice Sveučilišta u Zagrebu, Konfucijev institut, Studentski centri u Zagrebu i Varaždinu, sportski savezi i studentske udruge.

Ovogodišnja Smotra posjetiteljima je ponudila i dodatne informacije o diplomskim, specijalističkim i doktorskim studijima koji se izvode na sastavnicama Sveučilišta u Zagrebu, studentskoj praksi i sudjelovanju studenata u različitim domaćim i međunarodnim projektima te o aktivnostima koje se na cijelom Sveučilištu provode s ciljem jačanja internacionalizacije.

Smotra Sveučilišta u Zagrebu svečano je otvorena u četvrtak 9. studenoga 2023. u 10 sati u Dvorani Zimski vrt u Kongresnom centru Zagrebačkog velesajma. Program svečanoga otvaranja Smotre započeo je pozdravnim govorima uzvanika – predsjednice Studentskoga zbora Sveučilišta u Zagrebu Ivone Josipović, predstavnika Zagrebačkog velesajma Zorana Ušurića, te predstavnika glavnih sponzora Smotre – predstavnika OTP banke i Zagrebačke banke. U nastavku programa svečanoga otvaranja nazočnima se obratio rektor Sveučilišta u Zagrebu prof. dr. sc. Stjepan Lakušić, koji je Smotru otvorio porukom budućim studentima: „Budite hrabri i zakoračite u svijet znanosti te uživajte u istraživanjima u kojima smo najbolje sveučilište u Hrvatskoj.“

Agronomski fakultet dobitnik je priznanja za najbolje promidžbene materijale 

Program ovogodišnje Smotre bio je sastavljen od različitih sadržaja – predstavljanja sastavnica na izložbenim prostorima u Kongresnoj dvorani, kratkih razgovora sa studentima i predstavnicima fakulteta i akademija u dvorani Zimski vrt, predstavljanja različitih aktivnosti koje se na Sveučilištu provode u području sporta u dvorani Cres te drugih aktivnosti.

Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet predstavio se raznovrsnim radionicama i aktivnostima kojima se budućim studentima i svim zainteresiranima željelo približiti dio bogatog djelokruga rada Fakulteta, a profesori i studenti su odgovarali na brojna pitanja posjetitelja te dijelili promotivne materijale.

Kroz sva tri dana održavanja Smotre na štandu Agronomskog fakulteta u raznim aktivnostima i radionicama sudjelovalo je više od desetak profesora i asistenata te oko tridesetak studenata.

Na predstavljanju sastavnica Sveučilišta u Zagrebu, Agronomski fakultet su budućim studentima prezentirali Prodekanica za nastavu i studijske programe, prof. dr. sc. Sandra Voća te Luka Ivković, student 2. godine diplomskog studija Biljne znanosti.

Angažman svih sudionika Agronomskog fakulteta prepoznat je i od strane Sveučilišta u Zagrebu, koje je nagradilo naš trud. Na Svečanoj dodjeli priznanja najuspješnijim sudionicima Smotre, rektor Sveučilišta u Zagrebu prof. dr. sc. Stjepan Lakušić, Agronomskom fakultetu dodijelilo je Priznanje u kategoriji za najbolje promidžbene materijale.

Fotogalerija

Održana 28. Smotra Sveučilišta u Zagrebu Održana 28. Smotra Sveučilišta u Zagrebu Održana 28. Smotra Sveučilišta u Zagrebu Održana 28. Smotra Sveučilišta u Zagrebu Održana 28. Smotra Sveučilišta u Zagrebu Održana 28. Smotra Sveučilišta u Zagrebu Održana 28. Smotra Sveučilišta u Zagrebu Održana 28. Smotra Sveučilišta u Zagrebu Održana 28. Smotra Sveučilišta u Zagrebu Održana 28. Smotra Sveučilišta u Zagrebu Održana 28. Smotra Sveučilišta u Zagrebu Održana 28. Smotra Sveučilišta u Zagrebu Održana 28. Smotra Sveučilišta u Zagrebu Održana 28. Smotra Sveučilišta u Zagrebu Održana 28. Smotra Sveučilišta u Zagrebu Održana 28. Smotra Sveučilišta u Zagrebu Održana 28. Smotra Sveučilišta u Zagrebu Održana 28. Smotra Sveučilišta u Zagrebu Održana 28. Smotra Sveučilišta u Zagrebu Održana 28. Smotra Sveučilišta u Zagrebu Održana 28. Smotra Sveučilišta u Zagrebu Održana 28. Smotra Sveučilišta u Zagrebu Održana 28. Smotra Sveučilišta u Zagrebu Održana 28. Smotra Sveučilišta u Zagrebu Održana 28. Smotra Sveučilišta u Zagrebu Održana 28. Smotra Sveučilišta u Zagrebu Održana 28. Smotra Sveučilišta u Zagrebu Održana 28. Smotra Sveučilišta u Zagrebu Održana 28. Smotra Sveučilišta u Zagrebu Održana 28. Smotra Sveučilišta u Zagrebu Održana 28. Smotra Sveučilišta u Zagrebu Održana 28. Smotra Sveučilišta u Zagrebu

Prijava djelatnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.