Izv. prof. dr. sc. Ivan Širić i dr. sc. Slaven Jurić nagrađeni Državnim nagradama za znanost za 2022. godinu

Na sjednici Odbora za podjelu državnih nagrada za znanost održanoj 13. studenoga 2023. godine donesena je Odluka o dodjeli državnih nagrada za znanost za 2022. godinu. (https://mzo.gov.hr/vijesti/dobitnici-drzavne-nagrade-za-znanost-za-2022-godinu/5858 ).

Državne nagrade za znanost dodjeljuje Republika Hrvatska za iznimno važna dostignuća u znanstveno-istraživačkoj djelatnosti, za proširenje znanstvenih spoznaja i za znanstvena ostvarenja u primjeni rezultata znanstveno-istraživačkog rada. Nagrade se dodjeljuju u četiri kategorije.

Izv. prof. dr. sc. Ivan Širić, dobitnik je u kategoriji Godišnje nagrade za znanost u području biotehničkih znanosti, dok je dr. sc. Slaven Jurić dobitnik u kategoriji Godišnje nagrade za znanstvene novake u području biotehničkih znanosti.

Čestitamo!

Prijava djelatnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.