Poziv studentima na informativni sastanak o novom natječaju za mobilnost - Erasmus+ studijski boravak 2024./25.

Pozivaju se svi studenti Agronomskog fakulteta na informativni sastanak o novom natječaju za mobilnost (Erasmus+ studijski boravak za akademsku godinu 2024./25.)  Sastanak će se održati u

utorak, 13., veljače 2024. s početkom od 10 sati u Velikoj vijećnici.

Ured za međunarodne odnose i projekte povodom skorog otvaranja natječaja za Erasmus+ studijski boravak (veljača, 2024.) organizira ovaj informativni sastanak na kojemu će studenti moći saznati više o:

  • Mogućnostima i načinu prijave na natječaj
  • Proceduri i aktivnostima u sklopu Erasmus+ studijskog boravka
  • Odabiru prihvatnih institucija i mogućnostima potpora
  • Protokolu natječaja

Djelatnici Ureda za međunarodne odnose i projekte pozivaju sve studente da unaprijed pripreme svoja pitanja koja će imati priliku postaviti po uvodnoj prezentaciji.

Prethodna najava nije potrebna, svi studenti su dobrodošli.

Prijava djelatnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.