UMO
Ured za međunarodne odnose i projekte

OMS i UMO potiču djelatnike i studente AFZ-a na aktivno uključivanje u programe razmjene, sudjelovanja na konferencijama, radionicama i raspravama vezanim za međunarodnu razmjenu, prijavama projekata i slično. Članovi OMS-a i djelatnici UMO-a redovito sudjeluju, ali i organiziraju brojna događanja u cilju intenziviranja međunarodne suradnje.

Uz to, na AFZ-u djeluje ECTS koordinator (prof. dr. sc. Marko Petek) koji pomaže studentima pri izboru kolegija/modula koje upisuju na studijskim programima inozemnih sveučilišta kako bi se osigurala sukladnost s našim studijskim programima.

Ured za međunarodne odnose i projekte nalazi se na AFZ-u, Svetošimunska cesta 25, V. paviljon, III. kat. 

Prijava djelatnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.