Natječaj ERASMUS+ :: Mobilnost studenata u svrhu studijskog boravka - programske zemlje : za ak. god. 2024./25.

Sveučilište u Zagrebu je na temelju sklopljenih Erasmus+ međuinstitucijskih sporazuma s inozemnim visokoškolskim ustanovama iz programskih zemalja raspisalo Natječaj za mobilnost studenata u svrhu studijskog boravka u okviru Erasmus+ programa ključne aktivnosti 1 u akademskoj godini 2024./25.

Natječaj se može pronaći na mrežnim stranicama Sveučilišta u Zagrebu: Erasmus+ natječaj za mobilnost studenata za studijski boravak  - programske zemlje KA131 (EU) ak. god. 2024./25. – zimski i ljetni semestar (unizg.hr)

Rok za prijavu: 4. ožujka 2024. (12.00 sati - podne, online i papirnato - vrijeme i datum primitka!)

 Kriteriji za odabir studenata prijavljenih na Natječaj ERASMUS

Dodatne informacije te predaja prijava: Ured za međunarodne odnose i projekte – UMO (u zamjenu ECTS koordinatora)! (umo@agr.hr, 01 239 3611, V. paviljon, 3. kat, soba 78).

Mole se svi studenti da detaljno prouče tekst natječaja i natječajnu dokumentaciju te za dodatna pitanja i pojašnjenja kontaktiraju Uredu za međunarodne odnose i projekte na Agronomskom fakultetu na umo@agr.hr ili da dođu na konzultacije koje se održavaju svakim radnim danom od 9:00 do 11:00 h.

Ujedno molimo sve studente koji se namjeravaju prijaviti na natječaj da se informiraju o partnerskim institucijama i ponudama predmeta putem poveznice: https://www.agr.unizg.hr/hr/group/469/Sporazumi 

Prijava djelatnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.