Poziv studentima :: Prijave za obavljanje stručne prakse - Kalifornija 2024.

Obavijest studentima IV semestra diplomskog studija Hortikultura, usmjerenje Vinogradarstvo – vinarstvo

Zaklada Miljenko Grgich iz Kalifornije (http://www.croatianscholarship.org/  ) objavljuje poziv studentima IV semestra diplomskog studija Hortikultura, usmjerenje Vinogradarstvo – vinarstvo vezano za obavljanje stručne prakse u Kaliforniji u 2024. Praksa (internship program) će se, kao i prošle godine, obaviti u nekoj od vinarija u Kaliforniji u trajanju od tri mjeseca.

Stručna praksa će se obaviti u nekoj od američkih vinarija, kako je to prema propozicijama Zaklade i određeno. Namijenjena je u 2024. godini za studente IV semestra Ms VV studija. Potpora uključuje: povratnu avio – kartu, trošak vize i osiguranja (preko CAEP organizacije), te djelomično i ostale troškove (smještaj za prvi mjesec boravka). Kriteriji za dodjelu su:

  • motiviranost za obavljanje stručne prakse (sukladno obrazloženju u Zahtjevu);
  • odgovarajuće znanje engleskog jezika;
  • uspješnost studiranja na Ms studiju Vinogradarstvo – vinarstvo (do trenutka podnošenja zahtjeva broj položenih ispita i prosjek ocjena, sudjelovanje u stručnim izvannastavnim aktivnostima, projektima, objavljeni radovi i sl.);
  • obiteljsko imovinsko stanje (kao dodatni kriterij, prednost će dobiti kandidati slabijeg imovinskog stanja);
  • ocjena motiviranosti i znanja jezika za predmetni internship program u ev. osobnoj komunikaciji s vinarijama (skype interview ili neki drugi način) (po potrebi)
Prijave se vrše on-line na adresi Croatian Scholarship Fund-a: https://form.jotform.com/60564832424152 
Zainteresirani studenti trebaju elektronski uploadati potrebne dokumente, najkasnije do nedjelje, 31. ožujka 2024.

Potom će CSF u suradnji sa Hrvatskim odborom HŠZ ocijeniti kandidate, ev. organizirati razgovor s njima te rangirati kandidate za praksu u 2024. Po potrebi će također organizirati kontakt sa Croatian Scholarship Fund-om iz Kalifornije i CAEP-om.

Prof. dr. Edi Maletić,
predsjednik HO HŠZ

Prijava djelatnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.