Održan orijentacijski sastanak (Welcome day) za strane studente u ljetnom semestru 2023./24.

Dana 26. veljače 2024., Ured za međunarodne odnose i projekte (UMO) organizirao je orijentacijski sastanak za Erasmus+ studente koji su upisali ljetni semestar u akademskoj godini 2023/24. Sastanak je održan u Velikoj vijećnici i prisustvovalo mu je ukupno 9 novih studenata unutar Erasmus+ SMS programa razmjene.

Prodekanica za međunarodnu i međuinstitucijsku suradnju, izv. prof. dr. sc. Kristina Kljak, te voditeljica Ureda za međunarodnu suradnju i projekte, Martina Šipek Penić, pozdravile su studente uvodnim riječima. Koordinator studentskih mobilnosti, Kristijan Bilić, podijelio je općenite upute vezane uz upis studenata na fakultet, regulaciju boravka u Zagrebu te dodatne korisne informacije s prisutnim studentima.

Prijava djelatnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.