Međunarodna ljetna škola za studente pod nazivom "Climate-friendly Agricultural Practices” u sklopu projekta LIFE IP CARE4CLIMATE

Od 15. do 19. srpnja 2024. godine u Murskoj Soboti, Slovenija

Slovenski šumarski institut poziva na sudjelovanje u nadolazećoj međunarodnoj ljetnoj školi prilagođenoj za EU studente koji se specijaliziraju u agronomiji i srodnim studijskim programima, a koji prepoznaju važnost razumijevanja poljoprivrede i klimatskih promjena za oblikovanje svoje akademske i profesionalne karijere.

Ljetna škola pod nazivom "Climate-friendly Agricultural Practices” u sklopu projekta LIFE IP CARE4CLIMATE  održat će se od 15. do 19. srpnja 2024. godine u Murskoj Soboti, Slovenija. Ima za cilj pružiti vrijedne uvide u održive poljoprivredne prakse, a fokusirat će se na istraživanje različitih strategija za smanjenje emisija stakleničkih plinova na poljoprivrednim površinama. U sklopu ljetne škole planirani su terenski izleti gdje će sudionici imati priliku posjetiti eksperimentalna polja u Rakičanu i moderno obiteljsko gospodarstvo u Noršincima. Ti posjeti pružit će izravno iskustvo inovativnih i ekološki osviještenih poljoprivrednih praksi s ciljem smanjenja našeg ugljičnog otiska.

Više informacija o ljetnoj školi dostupno je putem poveznice 

Prijave su moguće do 15. svibnja 2024. godine putem poveznice 

Uz prijavu, potrebno je poslati i životopis na jednoj stranici, kao i kratko motivacijsko pismo, oboje na engleskom jeziku. Nema naknada za registraciju, a projekt LIFE IP CARE4CLIMATE pokrit će troškove smještaja, punog pansiona i terenskog izleta za sudionike.

Za sva pitanja i dodatne informacije možete se obratiti direktno organizatoru na mail: anica.simcic@gozdis.si  

Prijava djelatnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.